Detský nábytok, ktorý plní sny našich detí – to je BonyBon

Vytvorte svojim deťom detskú izbu snov. Zariaďte ju nábytkom, ktorý nie je primárne určený pre vás na ukladanie detského oblečenia a ďalších vecí. Vytvorte deťom z izby miesto snov a úžasnú herňu.

Deti sa inšpirujú svetom dospelým

Stvorte deťom ich zmenšený svet. Najobľúbenejšími hrami detí sú tie na dospelých. Napodobujú naše činnosti – to ako pracujeme, aj ako odpočívame. Vytvorme im v ich detskej izbe prostredie, aby sa mohli presne takto hraťDetský nábytok by mal vždy umožňovať predovšetkým hru. Ten úložný by mal byť prispôsobený deťom, aby si doňho bez našej pomoci boli schopné odkladať svoje hračky. Poličky, na ktoré nedočiahnu, nie sú k ničomu. Voľný priestor využite k umiestneniu krásnych detských dekorácií – použite pekné obrázky alebo tapety.

Mäkký nábytok je lepší

Detský nábytok by mal byť mäkký a ľahký. Ľahké čalúnené kresielka budú deti milovať. Rovnako ako rôzne vankúšiky. Dieťa potrebuje hlavne priestor, a preto by mal byť nábytok variabilne premiestniteľný, aby mohla kedykoľvek vzniknúť väčšia plocha na hranie. BonyBon má v ponuke nádherné dizajnové detské kresielka, pohovky a dokonca lounge kreslo. Nábytok je prispôsobený našim malým princeznám a pirátom. Umožní im odpočinok aj hru. Ďalšie odpočinkové miesta môžu vytvoriť rôzne vaky a pufy.

Na aký detský nábytok nesmieme zabudnúť?

Detská postieľka či posteľ a komody na oblečenie sú samozrejmosťou. Nezabudnite ale, že dieťa potrebuje stolík na svoje kreatívne aktivity. Na prvé knihy pripravte detskú prízemnú knižnicu. Nevynechajte ani nízko umiestnené regály na hračky. Súkromie dieťaťu poskytne teepee. A ak máte v detskej izbe stále miesto, pridajte hojdačku, bazénik s guličkami či interiérovú šmýkačku. Nezabudnite všetko krásne farebne zladiť, Hitom je kombinácia bielej a jemných pastelov. Presne v tomto duchu je detský nábytok BonyBon.

Publikované: 15. 02. 2020 / Aktualizované: 07. 06. 2023

Kategória: Interiér

Autor: Alena Čevelová